U kunt bij advocaat Ede terecht voor verschillende rechtsgebieden, namelijk ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en mediation. Soms komt u eenmaal in een situatie waar u zelf niet helemaal uitkomt. Dan helpt ons team van Vallei Advocaten u graag verder. Het hoeft echter geen groot conflict te zijn voordat u contact met ons opneemt, wij staan u ook graag bij in kleine conflicten. Lees snel verder als u meer wilt weten over de expertises van advocaat Ede.

De expertises van advocaat Ede

Zoals reeds genoemd kunt u bij ons terecht voor ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en mediation. Als eerste ondernemingsrecht, omdat er bij elke onderneming wel juridische vragen zich afspelen. Als ondernemer bent u vast opzoek naar snelle en concrete antwoorden. Dan bent u bij advocaat Ede in ieder geval op het juiste adres. Voor arbeidsrecht kunt u ook bij ons terecht. Deze expertise is zowel individueel als collectief gericht. U kunt bijvoorbeeld problemen hebben bij een sollicitatieprocedure of de collectieve arbeidsovereenkomst. Daarnaast bieden wij u nog onze expertise in personen- en familierecht. Hiervoor kunt u bij ons komen wanneer u onder andere problemen ervaart omtrent een scheiding of een erfenis. Er zijn daarnaast nog veel meer onderwerpen in het persoon- en familierecht waar wij u verder mee kunnen helpen. Tenslotte hebben wij nog voor u de optie om mediation als oplossing te kiezen. Mediation betekent het gezamenlijk oplossen van een conflict zonder dat er juridische stappen worden genomen. Het kan hierbij om uiteenlopende onderwerpen gaan, van de familiesfeer tot de arbeidssfeer. Het doel van advocaat Ede is om tot een rechtvaardige oplossing te komen, die zo snel mogelijk geboden kan worden. Bekijk deze mediator Ede.

De advocaten van Vallei Advocaten

Natuurlijk bieden wij u een team van ervaren advocaten aan. Zij beschikken allemaal over de nodige kennis om u te helpen in onze verschillende expertises. Via onze website www.vallei-advocaten.nl kunt u hun LinkedIn profielen bezoeken. Twijfelt u nog om voor Vallei Advocaten te kiezen of wilt u meer informatie over advocaat Ede? Kom dan gerust eens langs, dan praten wij u onder het genot van een kop koffie bij over onze expertises en hopen wij u persoonlijk te kunnen helpen.