Als u een nieuwe dampkap wilt gaan kopen dan is het aan te raden dit te doen bij een speciaalzaak. U kunt bijvoorbeeld een dampkap of andere keukenapparatuur kopen bij Elektro Lommelen. Hier heeft u namelijk keuze uit veel verschillende merken. Door dit zeer ruime en gevarieerde aanbod vindt u in het assortiment gegarandeerd een dampkap die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Misschien is een Novy dampkap wel iets voor u. Of wat denkt u van een dampkap van Bosch of Smeg? Bekijk gerust eens het volledig assortiment, op de website of in de toonzaal. Indien u geen keuze kunt maken, win dan zeker even wat deskundig advies in.

Profiteer van internetprijzen met toonzaal bij dampkap kopen

De prijzen verschillen sterk wanneer u een innovatie dampkap online of in een fysieke speciaalzaak gaat kopen. Online kan goedkoper zijn, maar vaak mist u dan de uitstekende service die u wel krijgt van een speciaalzaak, behalve bij een echte specialist. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal? Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt.

Dampkap kopen: vergeet de accessoires en het filter niet

Wat komt er allemaal bij kijken wanneer u een dampkap gaat kopen? Vaak dient u rekening te houden met meerdere zaken die de werking van de dampkap bevorderen, zoals diverse accessoires. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft.