Zodra je zelf een baby hebt, en je je er weer klaar voor voelt op op pad te gaan, kun je niet meer zonder een goeie luiertas, ook wel een luieretui genoemd. Dit is een kleine tas, war je alle spullen die je nodig hebt gemakkelijk in kunt doen, zodat je jouw kleintje ook onderweg kunt verzorgen. De tas heeft een handige indeling, zodat je snel kunt pakken wat je nodig hebt.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een luieretui?

Wanneer je een luieretui wilt gaan kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Als specialist in luieretuis, verschoningsmatjes en andere spullen voor onderweg, heeft Jut en Juul Lifestyle for Kids alles waar je op moet letten voor je op een rij gezet.

Schouderband

Allereerst is het belangrijk om goed te kijken naar de schouderband van de luiertas. Wanneer je de keuze hebt, kies dan voor een lange, verstelbare riem. Dit is handig, omdat je de tas daardoor zowel aan één schouder als over de schouder heen kun dragen, zonder dat deze van je schouder afvalt. Bovendien zal je waarschijnlijk niet de enige zijn die de tas draagt, vanwaar het belangrijk is dat deze band goed verstelbaar is. Tot slot is een brede riem met een zacht stuk ook geen overbodige luxe, omdat je soms hele zware spulletjes meesjouwt.

Waterafstotend

Een goede luieretui is ook waterafstotend. Mocht je namelijk een keer in een bui belanden, wil je niet dat de luiers of de schonen kleertjes van jouw baby nat worden.

Maat

Tot slot is ook de maat van het luieretui niet geheel onbelangrijk. Bedenk daarom goed wat je op een gemiddeld reisje meeneemt en pas de grootte van de tas hierop aan. Koop ook niet een te grote tas, want dan ga je automatisch ook meer meenemen.

 

https://www.jutenjuul.nl/