Een sieraden display is de perfecte manier om uw sieraden onder de aandacht te brengen van een winkelend publiek. Niet alleen in de juwelenindustrie is het belangrijk hoe de presentatie is van de producten die te koop worden aangeboden. Eigenlijk in elke detailhandel is het van belang producten goed te presenteren. Een goede presentatie van goederen heeft een belangrijke invloed op de aankoopbeslissing.

Met een sieraden display in verschillende uitvoeringen

Een sieraden display biedt het optimale kader om (kostbare) sieraden perfect te kunnen presenteren. Geplaatst op een toonbank of veilig beschermd in een glazen vitrine – displays kunnen op vele manieren worden gebruikt en optimaal in de beschikbare ruimte worden geplaatst.

Een display kan worden gemaakt van een veelheid aan materialen zoals hout, acrylglas, glas of kunststof. Individuele materiaalcombinaties zijn ook mogelijk. Hoogglanslak en de bekleding van de displays met hoogwaardig imitatieleer of textiel geven de sieraden display een uitgekiende afwerking. Meestal bestaan de displays voor de presentatie van sieraden uit meerdere elementen die individueel kunnen worden ingedeeld. Displays voor kettingen, hangers en oorbellen, bijpassende zuilen voor de presentatie van horloges, armbanden en ringen – bij Nova Sieradendisplays ongekende variaties.

Creëer een focuspunt

Waar wilt u dat de potentiële klant zich op richt als hij of zij uw sieraden bekijkt? Wilt u dat bepaalde sieraden hun aandacht trekken? Of vindt u het ook oké als ze teveel hebben om naar te kijken en ze daardoor wellicht afgeleid kunnen worden? Belangrijk voor een goede presentatie is het creëren van zogenaamde focuspunten. Waarom? Omdat focuspunten de omzet flink kunnen verhogen.

Bekijk het vanuit oogpunt van de klant

Bekijk uw etalage met alle sieraden displays vanuit het oogpunt van de klant. Vaak wordt een focuspunt te hoog gepositioneerd voor de klant om het goed te kunnen zien. Controleer altijd uw displays om er zeker van te zijn dat klanten de focuspunten en producten gemakkelijk kunnen zien. Vergeet niet dat het focuspunt een product moet zijn, niet een visueel element dat u gebruikt om het verhaal aan te vullen. Hiermee bedoel ik, als je zand en schelpen in de etalage zet als onderdeel van je juwelencollectie, zorg er dan voor dat de juwelen het middelpunt zijn en niet het zand.