Wat is eigenlijk het verschil tussen een refurbished iPad en een tweedehands iPad? In dit artikel leggen we het verschil uit en gaan en bespreken we het onderwerp ‘refurbished’ verder.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Een refurbished iPad is in vrijwel alle gevallen eerder gebruikt. Dit is dus hetzelfde als bij een tweedehands iPad. Toch is er een wezenlijk verschil tussen tweedehands en refurbished. Een refurbished iPad wordt door Forza Refurbished  grondig gecontroleerd door techniekers. Eventuele niet marcherende onderdelen zijn herstelt en vervangen door nieuwe onderdelen. Ook ontvang je twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPad. Refurbished biedt dus een hoop meer zekerheid in vergelijking met een tweedehands iPad van een particulier.  

De beste kwaliteitsgarantie

Als je kiest voor Forza Refurbished dan kies je voor de beste kwaliteitsgarantie. Dit komt door onze techniekers die gespecialiseerd zijn in onder meer het reviseren van gebruikte Apple devices. Bij binnenkomst wordt een refurbished iPad allereerst grondig gecontroleerd door onze techniekers, eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Refurbished wordt steeds populairder, dit komt onder meer door de zeer scherpe prijzen, duurzaamheid en omdat steeds minder mensen voor de nieuwste iPads willen betalen.

Toegankelijk voor ieder budget

Forza Refurbished werkt met product condities om zodoende de uiterlijke kenmerken van een refurbished iPad Air 16GB wit te kunnen onderscheiden. Het grootste voordeel van de productcondities is dat er voor ieder budget wel een bijpassende iPad is. Je bent het voordeligst uit met een B-grade iPad. Deze iPad is zichtbaar gebruikt maar 100% technisch in orde. Het kopen van refurbished wordt steeds populairder, naast een financieel aantrekkelijke keuze, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.

https://www.forza-refurbished.be/apple-ipad