Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Bouwhekken

Een bouwhek: onmisbaar op de bouwplaats 
Als er iets onmisbaar is op een bouwplaats, is het wel een goede omheining met sterke bouwhekken. Een sterke omheining verhindert dat er ongenode gasten op uw bouwplaats komen. Zo voorkomt u ongelukken omdat bouwhekken spelende kinderen op afstand houdt. Maar ook kunt u dor het huren of kopen van bouwhekken met een gerust hart in de namiddag of vroege avond de bouwplaats verlaten zonder bang te zijn dat uw materialen gestolen worden. 

Kies voor de beste materialen
Bij de keuze van een goed bouwhek, moet u als aannemer of uitvoerde op minstens vier aspecten letten. Ten eerste dienst een bouwhek van sterk materiaal gemaakt te zijn. Een goede keuze is een verzinkt bouwhek waarvan je zeker weet dat deze tegen een stootje kan. Een bouwhek omheining moet dus gemaakt zijn van betrouwbaar kwaliteitsmateriaal. In de tweede plaats is het verstandig om als aannemer of uitvoerder in de bouw te kiezen voor hekken met de juiste hoogte. De hekken dienen minimaal 2 meter hoog te zijn, om te voorkomen dat er ongewenste personen overheen kunnen klimmen als de bouwplaats verlaten is. Als derde aandachtspunt geldt de breedte van het bouwhek. U kunt u het beste kiezen voor brede hekken van minimaal 3,5 meter lengte. Zo gaat het plaatsen een stuk sneller snel en kun u uzelf en uw collega’s flink wat tijd besparen. Ten slotte raden wij aan te kiezen voor sterke bouwhekvoeten en bouwhekklemmen. Bouwhekken moeten in weer en wind blijven staan en hebben daarom veel stabiliteit nodig. 

Kies ook voor de sterke bouwhekken van AIC
Wilt u ook bouwhekken kopen of huren? Kies dan ook voor de topkwaliteit en voordelige prijzen van de technische groothandel AIC, de Aannemers Inkoop Centrale B.V. Bezoek nu hun website, vraag nu vrijblijvend informatie aan of laat een offerte maken. En profiteer volop van het ruime aanbod en de scherpe prijsstelling van dit topbedrijf!