Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Bovenaan in Google | SAM Online Marketing

Bovenaan in Google

Om bovenaan in Google te komen heeft u een slim stappenplan nodig. Bovenaan in Google staan heeft veel verschillende voordelen voor u. Waarom? Ongeveer 90 à 95% van de internetgebruikers gebruikt Google als zijn of haar zoekmachine. Met bepaalde zoekwoorden die te maken hebben met uw onderneming kan een potentiele bezoeker kiezen welke webpagina diegene bezoekt via Google. De eerste drie à vier zoekresultaten op Google wordt door ongeveer 60 tot 70% van de bezoekers gebruikt. De eerste positie ontvangt 33% van de bezoekers. Een onderneming streeft naar winst, dat waarborgt de continuïteit. Het is daarom van belang dat uw webpagina bovenaan in Google staat om 33% van de bezoekers weg te kapen bij uw concurrenten.

Hoe komt u bovenaan in Google?

Bovenaan in Google staan kan u bijzonder veel inkomsten opleveren. Mensen oriënteren tegenwoordig eerst via internet naar de mogelijkheden. U komt niet zomaar bovenaan in Google, hier gaat een groot proces van SEO aan vooraf. SEO staat Search Engine Optimization of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Dat bestaat uit verschillende onderdelen zoals content marketing, conversie optimalisatie, e-mail marketing, linkbuilding en webdesign. Het bijzondere van SEO is dat het voor iedere onderneming anders is. Zoals in de eerste regel is aangegeven is een slim stappenplan noodzaak en lastig zelf te ontwikkelen omdat u door een gekleurde bril kijkt naar uw onderneming. Een online marketing bureau kan u hier bij helpen. Zij analyseren voor u uw concurrenten en optimaliseren uw webpagina zodat het gebruikersvriendelijk wordt. Die gebruikersvriendelijkheid betekent ook het gebruik van de juiste zoekwoorden en sterke interne- en externe linkbuilding.

De specialist

Eerder is aangegeven dat een online marketing bureau u kan helpen om bovenaan in Google te komen. Er werken bij online marketing bureaus diverse specialisten die uw website optimaliseren (zoals linkbuilding intern) en links plaatsen op de juiste websites waardoor Google uw website ziet als belangrijk. Voor het eerste advies kunt u contact op nemen met een online marketing bureau.