Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Dakster Dakbedekking

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit dakdekker? In dat geval is Dakster Dakbedekking die aangewezen partij waar u terecht kunt met uw verzoek. Door onze jarenlange ervaring kunnen we als onze klanten de service lenen die gewenst is. Het maakt hierbij niet uit welk soort dak u heeft en wat voor soort werkzaamheid u wilt laten verrichten. Er zijn vele verscheidene diensten die we verlenen zoals dakisolatie, om er lekker warm bij te zitten in de winter. Maar ook dakreparatie, mochten er dakpannen vervangen moeten worden na een flinke storm, dakrenovatie, wanneer u een modern huis wilt dat voldoet aan de huidige milieunormen.

Voor groene daken of het laten installeren van energiesparende zonnepanelen is ons dakdekkersbedrijf evenzeer in te schakelen. Als er nog iets dat u wilt weten dan kunt u een bezoekje brengen aan www.dakster.nl voor meer info over dak- en gevelwerken.

Professionele dakwerken

Dakster Dakbebekking doet in Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en andere steden binnen die regio professionele dakwerken. Of u nu reparatie- en herstelwerk wilt laten verrichten om ervoor te zorgen dat uw woning beschermd is en blijft tegen de elementen van de natuur of dat u een woningverbetering wilt in de vorm van een dakrenovatie, het is allemaal mogelijk bij ons dakdekkersbedrijf. We doen platte daken, die we voorzien van bitumen of van gras en groen om een duurzame laag te scheppen. En we doen schuine daken, waarvan we dakpannen kunnen vervangen, we kunnen leien en shingles plaatsen. Hierbij is het mogelijk om een dakkapel te laten installeren. Als professionele dakwerker kunnen we dus ieder klus afronden voor uw huis of pand.

Overige dak- en gevelwerken

Onder overige dak- en gevelwerken verstaan we onder meer zink- en loodwerk om daken mee af te werken. Hiervoor is zekere ambachtelijke kennis voor nodig en kan niet door iedereen uitgevoerd worden. Als professioneel dakdekkersbedrijf kunnen wij goten en deklijsten afwerken en kunnen zelfs felsdaken en roefen voorzien van dit waterkerende materiaal. Wanneer lood en zink in uw dak onbruikbaar is geworden kan dit weer, na bewerking, opnieuw gebruikt worden.

 

http://dakster.nl/