Nepalamaa
Image default
Business / Directories

De grote plannen van Disneyland Parijs

Ben jij iemand die gek is op Disney? Ben je dan wel eens in Disneyland Parijs geweest? Het is misschien wel het meest populaire pretpark van Europa. Sowieso komen hier jaarlijks de meeste mensen en dat is ook niet zo verwonderlijk. Je hebt hier twee grote parken ineen, waar al je favoriete personages uit de films van Disney tot leven komen. Het is voor een bedrijf als Disney wel een hele tour om zo populair te blijven. Mensen die wel eens in Disneyland geweest zijn, verwachten natuurlijk bij een nieuw bezoekje dat er nog wel wat nieuwe dingen terug te vinden zijn. Ze zijn zich hier in Parijs terdege van bewust en hebben dan ook grootse plannen voor de toekomst. 

Het schier onbeperkte budget van Disneyland Parijs 

Als je onderdeel bent van een gigantisch bedrijf als Disney, dan is het niet zo gek dat je een megabudget hebt om je pretpark uit te breiden. Zo ook Disneyland Parijs, dat plannen heeft aangekondigd om voor 2 miljard euro uit te gaan breiden. Dit zijn uitbreidingen die plaats gaan vinden in Walt Disney Studios, het tweede park bij DLP. Tot de uitbreidingen behoren onder andere themagebieden die zijn gebaseerd op Star Wars, de superhelden van Marvel en Disney’s grote hit Frozen. Hiermee hoopt Disney van Walt Disney Studios net zo’n succes te maken als het andere park al vele jaren is. 

Toch maar weer een keer naar Disney? 

Je hoeft niet gelijk je vakantie te boeken, het gaat nog wel een paar jaartjes duren voor die nieuwe attracties en themagebieden er zijn. Denk er dan wel aan dat een dagje Disney niet goedkoop is. Merchandise en eten en drinken zijn bijvoorbeeld nog steeds erg duur. We raden je aan eens op Folderbode.be te kijken. Hier staan de wekelijkse folders van de supermarkten bij jou om de hoek. Bekijk gewoon de aanbiedingen voor lekkere, gezonde snacks voor onderweg en bij het park. Daar bespaar je jezelf een pak geld mee op je tripje naar Disneyland Parijs!

https://www.folderbode.be/nl/