Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Draadglas bestellen

Draadglas is sterk en een ramp voor inbreker  Draadglas is glas dat extra sterk is doordat er ijzeren bedrading in het glas is verwerkt. Door deze wapening – die vaak als een rastervorm in het glas zit – is het glas moeilijk kapot te krijgen. Om die reden wordt bedraad glas vaak gebruikt voor winkels, fabrieken en handelsondernemingen. Draadglas maakt het inbrekers namelijk een stuk moeilijker om binnen te komen!

 

Drie soorten

Doorgaans onderscheidt men drie soorten bedraad glas. Ten eerste het zogenaamde spiegeldraad. Dit type glas is volledig doorzichtig en helder. In de tweede plaats is er ook Engelse draadglas. Deze glasvariant is aan één zijde licht gebobbeld en aan de andere zijde glad. De laatste variant is bruut draadglas. Dit glastype is de meeste populaire soort, heeft ribbeltjes en is deels doorzichtig.

 

Welke pre’s heeft draad glas allemaal? 

Naast het feit dat inbrekers een hekel hebben aan draad glas, profiteer je als gebruiker van deze glassoort van nog veel meer: 

  • Draadglas vertraagd vuur. In combinatie met de inbraakbestendigheid van dit glas is dit de voornaamste reden dat je deze glassoort veel tegenkomt in flats, klaslokalen en zwembaden.
  • Tegenwoordig is glas met metalen bedrading erin tegen scherpe prijzen online verkrijgbaar en op maat te bestellen.
  • Als bedraad glas stuk gaat, vallen de glasscherven in brokken op de grond en spatten niet overal heen. De kans op snijwonden is hierdoor minimaal. Opnieuw geldt hier: wel zo veilig!

Koop online jouw eigen bedrade glas via Glaskoning!

Ga ook voor de pre’s van glas met metalen bedrading. Jouw draadglasplaten kun je voordelig online bestellen bij dé Nederlandse expert op dit terrein: Glaskoning. Bekijk alle opties die wij bieden, bestel snel en gemakkelijk en geniet van sterk en perfect ogend glas!