Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Een spuitgietbedrijf waar we veel aan hadden

Samen met mijn partner hebben we laatst ons product laten ontwikkelen door een spuitgietbedrijf. We hebben nu al een tijdje een business in kinderspeelgoed die je buiten kan gebruiken. Denk hierbij aan skippyballen, springtouwen maar natuurlijk ook glijbanen. Dit hadden we nog niet in ons assortiment, maar wilden we wel graag laten maken. Daarom hadden we het idee op papier gezet en zijn we gaan zoeken naar een bedrijf die voor ons dit kan realiseren.

Een spuitgietbedrijf vinden, is moeilijker dan je denkt

Het vinden van een spuitgietbedrijf dat ons wilden helpen met het product was nog een flinke klus. We wilden echt een bedrijf die ons product zo goed kon ontwikkelen dat het echt next level zou worden. Gelukkig hadden we dat bedrijf snel gevonden! HSV tmp hadden we een kennismakingsgesprek mee gehad en die ging super goed! Dus we zijn met hen in zee gegaan. De eerste paar weken lieten we ons project in hun handen over en hopen op het beste. Na een paar weken kregen we een belletje dat we mee mochten doen aan een vergadering over het project. Dat was een zeer interessante ervaring en we konden veel inbreng geven aan de vergadering. Daarna kregen we het eindproduct op tekeningen te zien en we waren heel erg blij ermee en gaven een akkoord voor de productie.

Mooi resultaat

Het productieproces van ons product was nu begonnen. Ze zouden eerste een proef doen om te kijken of het product goed zal verlopen. De eerste proef ging niet helemaal goed met één van de machines dus daarom werden er bepaalde dingen aangepast. Daarna ging alles goed en ging de productie echt van start. Eindelijk was het product een groot succes voor de business. Dus we hopen nog veel meer projecten met HSV tmp te mogen doen.

Contact

Bent u ook benieuwd of HSV tmp iets voor u kan betekenen qua ontwikkelen in producten of productie? Bekijk dan de website van HSV tmp via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie. U kunt daar bijvoorbeeld zien hoe zij te werk gaan en meteen hun contactgegevens vinden.