Nepalamaa
Image default
Business

Het gebruik van een flowmeter

Een flowmeter zorgt ervoor dat u de doorstroming van gas- of vloeistofstroom kunt meten, regelen en besturen. Flow wordt ook wel debiet genoemd. De flow kan worden gezien als de kwantificering van de hoeveelheid medium binnen een bepaalde tijdseenheid. Een flowmeter wordt vele keren vaker gebruikt dan u verwacht. Een wasmachine en vaatwasser maken bijvoorbeeld ook gebruik van een flowmeter. Wilt u een flowmeter aanschaffen? Dan is het niet nodig om naar een speciale winkel te gaan. U bestelt een flowmeter eenvoudig online. Ons advies is om het assortiment van Ebora te kijken voor de juiste flowmeter. 

Verschillende flowmeters 

Ebora heeft verschillende flowmeters in haar assortiment, elk met hun eigen kenmerken en mogelijkheden. Ebora biedt onder andere flowmeters voor industriële toepassingen aan, bijvoorbeeld een mechanische of juist elektrische flowmeter. 

  • Een mechanische flowmeter heeft een bewegend deel die beweegt door de doorstroming 

  • Een elektronische flowmeter bevat geen bewegende delen, waardoor minder slijtage optreedt. 

De keuze van een geschikte flowmeter wordt gemaakt op basis van enkele criteria. De druk en temperatuur zijn namelijk doorslaggevend. Laat u daarom adviseren door de experts van Ebora. Ebora is specialist in pneumatiek, instrumentatie en Appendages. Ze gaan graag de uitdaging aan om een oplossing voor uw probleem te vinden. 

Neem contact op met de specialisten 

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Ebora? Bekijk dan de website eens. Hulp nodig bij uw keuze? Ebora helpt u graag de juiste flowmeter te selecteren. Op basis van de markt en de applicatie zal een geschikte flowmeter worden gevonden. Via de website staat aangegeven wat u moet doen om contact op te nemen of een account aan te vragen. 

 

https://ebora.nl/instrumentatie/flowmeter.html