Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Het keuren van onze hijsogen door een expert

Wij moesten onze hijsogen laten keuren door een professioneel bedrijf. Niet alle bedrijven kunnen zomaar zulke materialen beoordelen en goedkeuren op basis van hoe ze eruit zien. Nee, er zit veel tijd in en er moet goed gekeken worden naar bepaalde details van het materiaal. Binnenkort zou onze goedkeuring van dit jaar verlopen, dus gingen we op zoek naar een bedrijf die de hijsogen weer opnieuw kon keuren, zodat we weer veilig aan het werk kunnen. 

Hijsogen controleren is een vak apart

Het is niet makkelijk om hijsogen te keuren. het is een heel vak apart om te leren en om een keurmerk als keuringsbedrijf te krijgen. Ze moeten bijna één keer in de maand naar een training om up to date te blijven met de regels en informatie die vaak wordt bijgewerkt en nog veel meer. Daarom moest ik gaan zoeken naar een bedrijf die hier gespecialiseerd in was en ons het keurmerk op een goede manier kan geven. Na een selectie van bedrijven, kwamen we bij EKH.nl terecht. Deze hadden het officiële keurmerk om te mogen keuren en hadden goede reviews van andere klanten. We konden makkelijk een datum prikken met het bedrijf en moeten nu afwachten tot hun bezoek.

Alles goed geregeld

Een paar dagen voor het bezoek van EKH.nl, kregen we een lijstje met punten waar ze gingen op letten en hoe lang het ongeveer ging duren. Dit was fijn voor mij en de medewerkers, want dan weten we hoe lang we hiermee bezig zijn en nog veel meer. Op de dag van de keuring kwamen er aardige mensen die er professioneel uitzagen ze hadden verschillende tools mee om de hijsogen te testen. Binnen een uurtje waren ze klaar en was alles goedgekeurd. Ik heb het papiertje ondertekend en we kunnen weer een paar jaar verder met onze hijsogen. Bedankt EKH.nl.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten van EKH.nl? Bekijk dan de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf en wat ze voor jou kunnen betekenen.