Nepalamaa
Image default
Business / Directories

hippe oorbellen kopen online

Oorbellen heb je eigenlijk nooit genoeg. Het kan wel in de papieren lopen wanneer je steeds nieuwe hippe oorbellen koopt. Door slim online te kopen kun je kosten sparen en altijd goed voor de dag komen. Beperk je niet tot een enkel paar oorbellen die je steeds opnieuw moet dragen, daag jezelf uit met een flinke collectie goedkope en hippe oorbellen!

 

Wat voel jij vandaag?

Jij stemt vast jouw garderobe af op de stemming van de dag. Niet? Dat moet je echt eens proberen. Zo leer je niet alleen jezelf beter kennen, de mensen om je heen zien direct hoe jouw pet vandaag staat. Of beter gezegd hoe jouw hippe oorbellen vandaag in je oren hangen, want oorbellen behoren tot de goedkoopste sieraden waarmee je het verschil kunt maken. Vandaag, morgen en elke dag van het jaar! Hier zijn alvast enkele hippe oorbellen die niet in jouw collectie mogen ontbreken:

 

1. Punk oorbellen

Het woord “punk” kan veel betekenen, het is wel altijd tegendraads. Verwar het niet met gothic, dat zijn ook aparte oorbellen maar die zijn vaak donker. Punk designs zijn hippe oorbellen die vaak wel kleurrijk zijn maar dan met een knipoog naar de maatschappij. Je hoeft geen fulltime punk te zijn om af en toe eens flink uit de bocht te vliegen.

 

2. Opaal oorbellen

Dit zijn echt hippe oorbellen vanwege de mooie ingelegde steen. Elke oorbel is uniek, vaak wordt de steen ingelegd in een gouden oorbel waarmee dit type oorbellen heel chique overkomen. Toch zijn het goedkope oorbellen wanneer je ze online bestelt.

 

3. Veren oorbellen

Je hoort het goed, oorbellen met veren. Dit zijn hippe oorbellen die anders zijn dan normaal, en dat zie je. Mooi gekleurde oorbellen met diverse patronen en in verschillende formaten. Ze vallen op, je mag hiermee gezien worden. Je moet alleen opletten dat je niet opstijgt met de fladderende veren.

 

4. Double Dots oorbellen

Niet te verwarren met Dolly Dots oorbellen, die zijn meer retro. Double Dots oorbellen zijn modieuze en hippe oorbellen met een mooie knop of decoratie aan beide zijden van de oorbel. Je kunt ze dus op twee manieren dragen. Het is de hype van dit moment met artiesten als Rihanna die ze dragen.

https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/