Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Houten picknicktafel kopen

Een houten picknicktafel heeft u vast een keer aan gezeten toen u jonger was, en op een picknick ging met uw ouders. Of, u was juist de ouder en heeft laatst uw kinderen meegenomen op een picknick waarbij er heerlijk gesmuld werd op een stevige houten picknicktafel. Bij houtenpicknicktafelkopen.nl is het mogelijk om voor uzelf een eigen houten picknicktafel of tuintafel te bestellen. Wij maken ambachtelijke houten picknicktafels en tuinmeubelen die stuk voor stuk op maat gemaakt worden en oerdegelijk zijn. De planken die we gebruiken zijn of van eikenhout of douglashout gemaakt, met een plankdikte van minstens anderhalve centimeter en planken die wel 130 tot 200 kg wegen! Zo weten we zeker dat de tafels die we maken super stevig zijn en dus super lang mee zullen gaan. 

Ambachtelijke houten picknicktafel

Iedere houten picknicktafel die door ons is gemaakt, wordt dus met de hand in de workshop samengesteld. Dat betekent dat iedere tafel weer nieuw en uniek is. Het betekent ook dat we niet aan massaproductie doen, zodat we steeds evenveel aandacht kunnen besteden aan ieder product die we maken, en er zo zeker van zijn dat ze een uitstekende kwaliteit hebben. Echter, het is wel mogelijk om in overleg meerdere tafels tegelijkertijd te laten maken. Dat is vooral handig voor onze klanten in de horeca, die bestellen onze tafels vaak voor hun klanten om buiten aan te zitten. Dan is het natuurlijk nodig om meer dan één tafel te hebben. Naast klanten uit de horeca bedienen we verder zakelijke klanten, particulieren, hoveniers en nog veel meer!

Houtenpicknicktafelkopen.nl

Wanneer u bij ons een tafel bestelt, kunnen we het uiteraard bij u op locatie afleveren met ons transport. Niet iedereen heeft busjes die groot genoeg zijn om al onze producten te transporteren! Onze chauffeur belt u dan op om een afspraak te maken wanneer alles afgeleverd wordt, zodat u zeker weet dat u er bent wanneer de bestelling aankomt. Het is uiteraard ook mogelijk om met eigen transport bij onze workshop langs te komen om alles op te halen, maar let wel op de afmetingen van uw bestelling!

Wil je een ambachtelijke houten picknicktafel kopen? Klik hier.