Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Houten vloeren van Bax houthandel

Houten vloeren zijn niet voor niets een van de meest populaire soorten vloeren in Nederland. Het komt doordat wij sinds de geschiedenis al een voorliefde voor houten vloeren hadden, het is iets heel Europees. In moderne tijden zijn echter een aantal mensen en huishoudens overgestapt op het hebben van betegelde vloeren, of zelfs tapijten. In principe is iedere kamer in een huis anders, en kom je vaak een mengelmoes van vloeren tegen. We zijn het ermee eens dat slaapkamers vaak beter af zijn met een tapijt, en badkamers en keukens met tegels. Echter, onze onbetwiste mening blijft dat woonkamers gewoon het meest tot hun recht komen wanneer er hout van Bax Houthandel op de vloer ligt.

Houten vloeren in de woonkamer, gewoon de beste keuze

Het is de beste keuze om houten vloeren in woonkamers te hebben, en wel hierom. Is er een andere vloer, die eenzelfde gezellige, warme gloed uitstraalt als de houten vloer? Niet echt hè? Laminaat kan er enigszins in de buurt komen, maar zal toch altijd een goedkope imitatie blijven van het echte werk. Sommige mensen noemen als argument om tegels in de woonkamer te nemen, dat tegels veel makkelijker schoon te houden zijn, vergeleken met houten vloeren. Dit zou best waar kunnen zijn, maar is het schoonhouden van de woonkamer werkelijk belangrijker, dan het warmhouden van de sfeer in huis? Het warmhouden van jouw voeten? Tegels zuigen namelijk elk greintje warmte uit een huis (en jouw voeten!) en laten het koud en verlaten achter.

Vloerverwarming kan ook

Dit is een ander argument dat mensen noemen ten gunste van betegelde vloeren, ze kunnen namelijk gewoon verwarmd worden met een vloerverwarming, en zijn dan minder koud. Erg lekker voor de voeten. Hoewel dit argument klopt, hebben wij een tegenwerping. Het is namelijk ook zo, dat vloerverwarming hartstikke duur is! En dat moet jij gewoon betalen. Daarnaast zijn vloerverwarmingen vreselijk onvriendelijk voor het milieu. En dat terwijl houten vloeren van zichzelf niet eens een vloerverwarming nodig hebben om er makkelijk overheen te lopen. Wij zeggen nogmaals stellig: houten vloeren van Bax Houthandel zijn de beste houten vloeren voor woonkamers.