Nepalamaa
Image default
Business / Directories

ISANO, dé manier om af te vallen!

Afvallen, overgewicht, anorexia en obesitas zijn de laatste jaren veel aan bod gekomen. En niet zonder redenen. Veel mensen hebben moeite met hun gewicht op peil houden. Hierbij komt ook nog eens kijken dat er honderden diëten worden aangeboden waarvan niemand weet welke nou daadwerkelijk werkt. Gelukkig is er een oplossing. ISANO biedt alles wat je nodig hebt om gemakkelijk, niet moeizaam en snel je kilo’s kwijt te raken. Maar hoe dan? Het is heel simpel begin eerst met je BMI berkenen en lees dan in het artikel verder hoe ISANO te werk gaat, en hoe dit anders is dan de rest van de diëten.

Anders dan andere diëten!

ISANO werkt op een andere manier dan de meeste diëten doen. Bij veel diëten merk je direct, of tenminste snel dat je kilo’s verliest. Dit komt omdat je minder calorieën inneemt, dan dat je verbruikt. Maar vaak zijn dit de verkeerde kilo’s die je verliest. Namelijk spiermassa. Voor het behouden van je spiermassa moet je een dieet hebben waarbij je je nodige mineralen en aminozuren inneemt. Dit is vaak moeilijk met caloriearme diëten waardoor je ziet dat mensen spiermassa verliezen. ISANO zorgt ervoor dat je én makkelijk afvalt, én je de nodige aminozuren en vitaminen binnenkrijgt om je spieren op peil te houden.

ISANO en haar repen

ISANO werkt volgens een repen-principe. Dit betekend dat je een doos van 40 repen bestelt bij ISANO. Elke dag moet je vervolgens tien repen innemen, gepaard met een glas water per reep. Dit vervangt al je andere eten. Deze repen zijn goed voor ongeveer 2000kcal per dag, maar zijn erg rijk in bronnen. Door de goede vitaminen en aminozuren die aanwezig zijn in de repen heb je wél genoeg energie om je dagen goed door te komen, en verlies je geen of nauwelijks spiermassa. Na een week zie je met ISANO al resultaat. Voor meer informatie kunt u op de website kijken!