Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Je eigen webwinkel starten

Wanneer je ervaring hebt in de retail maar nog niet eerder een webshop hebt geopend kan dat een grote uitdaging zijn. Daarnaast is een het openen van een webshop ook een dure aangelegenheid als je een webdesign bureau inhuurt. Toch hoeft een webwinkel starten niet duur te zijn met Shoptrader. Dat is een online winkelplatform waar je direct een aantrekkelijke website mee kunt inrichten. Het is niet alleen uiterlijk vertoon, achter de winkel gaat een professioneel systeem schuil waar elke retail professional direct mee uit de voeten kan!

 

Hoe kun je een webwinkel starten?

Om snel aan de slag te gaan kun je met Shoptrader binnen enkele uren de eerste versie van jouw webshop inrichten. Je kunt dit online platform de eerste 15 dagen gratis testen, je loopt dus geen financieel risico. Als je ervaring hebt met beheer van een fysieke winkel zul je hier alle tools vinden die je nodig hebt.

 

Artikelen beheren

Bij je eigen webwinkel starten begin je met het kiezen van een standaard template en layout die je later kunt aanpassen. Wanneer je een database hebt met producten, bijvoorbeeld in Excel, kun je die via CSV import direct importeren in de webshop. Deel de producten in via subcategorieën en geef ze zowel unieke als algemene eigenschappen. Je kunt producten ook kopiëren en beschrijvingen aanpassen, precies zoals jij dat wilt.

 

Voorraad beheren

Het platform van Shoptrader heeft een krachtige backoffice waarin je het voorraadbeheer kunt regelen. Via CVS kun je de huidige voorraad ook bijwerken. Wanneer je een combinatie maakt van een normale winkel en webshop is dat ideaal.

 

Bestellingen beheren

In dezelfde backoffice kun je ook bestellingen beheren. Na de webwinkel starten kun je alle functies aan de achterkant direct gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld meerdere orders tegelijkertijd verwerken, je kunt factureren en pakbonnen printen en orders versturen via bekende partijen als DHL, GLS en PostNL.

 

Al deze informatie wordt netjes weergegeven in de online statistieken en rapportages. Je kunt deze informatie uiteraard exporteren en opnemen in je standaard administratie. Zo wordt een webwinkel starten wel erg eenvoudig! Maak direct jouw account aan en bekijk alle mogelijkheden. Als jij verkoopervaring hebt of een winkel runt kun je direct aan de slag!

https://www.shoptrader.nl/