Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Jouw nieuwe kantoor in Brussel?

Maar liefst 45 kantoorpanden die je al direct zou kunnen betrekken in Brussel. Klinkt ideaal toch, dat is het ook! Misschien is jouw nieuwe kantoor te huur in Brussel. Weet je al wat je voor ogen hebt? In welk deel van Brussel je je wilt vestigen? Via de website van SKEPP kun je gemakkelijk jouw voorkeuren aangeven zodat je heel gericht op zoek kunt gaan naar jouw nieuwe kantoorruimte. Van locatie tot vierkante meters, jij hebt de touwtjes in handen.

Vanuit waar werk je voortaan?

Brussel Airport, Elense, Europese Wijk of Sint-Stevens-Woluwe? Het zijn slechts enkele mogelijkheden waar jij binnenkort jouw kantoor kunt huisvesten. Het is mogelijk om mogelijk om een kantoorruimte helemaal kaal op te laten leveren of volledig gemeubileerd. Kies je voor de URBAN Industrial of de URBAN Scandinavian stijl? Daarnaast is er een ruime keuze aan afstijlpakketten zodat je altijd een kantoorinrichting hebt die bij jouw onderneming past. kantoorruimte kaal op te laten leveren, maar het is ook mogelijk om volledig gemeubileerd in te trekken. Heb je vragen over een kantoor in Brussel? De vastgoedconsulenten van SKEPP zijn online beschikbaar, je kunt hen al je vragen stellen via de chat. Vanzelfsprekend is het advies volledig vrijblijvend.

Vraag het de adviseurs

Een kantoor of kantoorruimte huren in Brussel kan soms een flinke investering zijn. Het is daarom prettig als je al je vragen kunt stellen aan een echte expert. Gelukkig weten de adviseurs van SKEPP als geen ander het totale aanbod en weten ze ook precies waar je op dient te letten voordat je start met de verhuur van een locatie of ruimte. Wist je dat je zelfs van SKEPP hulp kunt krijgen bij de inrichting van jouw nieuwe kantoorpand, zodat je op een stijlvolle manier het maximale uit de beschikbare ruimte haalt. Via het nummer 03278481091 zijn deze experts op werkdagen zelfs tot 21 uur bereikbaar. Zo kun je ook na je werk gerust nog even bellen. Liever per mail? Stel je vraag via info@skepp.nl of laat je gegevens achter op de website.

https://skepp.com/be