Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Koffiebekers kopen bij Koffiebekerdirect.nl

Tegenwoordig zijn disposables niet meer weg te denken, zo ook koffiebekers. Logisch, niemand wil na een festival, beurs of evenement een lading afwas wegwerken. Daarom is koffiebekers kopen bij Koffiebekerdirect.nl een goed idee. Hier kun je ook je eigen koffiebeker personaliseren. We vertellen je er graag meer over!

Bio koffiebekers

Iedere onderneming heeft baat bij koffiebekers van een goede kwaliteit, helemaal als ze ook voorzien zijn van een eigen opdruk. Op een gemiddeld kantoor waar 20 personen werken worden al snel meer dan 1.000 kopjes koffie gezet. Bij Koffiebekerdirect.nl vind je verschillende soorten koffiebekers. Het is belangrijk om rekening te houden met het milieu en precies om deze reden bieden zij ook bio koffiebekers aan. Deze bio koffiebekers zijn afgewerkt met een coating van milieuvriendelijk bioplastic. Ook zijn ze 100% biologisch afbreekbaar en dus beter voor het milieu!

Automaatbekers van goede kwaliteit

Bij Koffiebekerdirect.nl kun je ook terecht wanneer je op zoek bent naar koffiebekers voor een automaat. Deze bekers zijn van een zwaardere kwaliteit en zijn ook nog eens functioneel én hygiënisch. Het gaat hier om 4 grams bekers. Deze bekers verzekeren je van optimaal gebruiksgemak voor jou gasten. De bekers zijn ook milieuvriendelijk in gebruik: ze kunnen worden ingezameld en voor 90% worden gerecycled. Door je koffiebekers te laten bedrukken geef je jouw beker net dat beetje extra’s waardoor het niet snel vergeten wordt. Hierin kun je kiezen voor het bedrukken van een persoonlijke boodschap of jouw logo. De keuze is geheel aan jou!

Meer informatie Koffiebekerdirect.nl

Het is dus mogelijk om bij Koffiebekerdirect.nl zowel onbedrukte als bedrukte koffiebekers te kopen. Wanneer jij voor 13:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende werkdag al geleverd. Handig als je op korte termijn koffiebekers nodig hebt. Vanaf een bedrag van €200 wordt jouw bestelling ook nog eens kosteloos geleverd. Een ander groot voordeel van Koffiebekerdirect.nl: je ziet meteen de laagste prijs van de koffiebekers zodat je kunt profiteren van de voordelige prijzen van verschillende koffiebekers.

http://www.koffiebekerdirect.nl