Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Online wegwerpservies bestellen

Na een evenement of feest wil je geen stapels afwas weg hoeven te werken. Bij DisposableDirect vind je een ruim assortiment wegwerpservies om dit probleem te ontwijken. Ontzettend handig en het scheelt je veel tijd. Na afloop kun je in een keer alles opruimen. Niet alleen hebben zij bekers, je kunt hier ook terecht voor servies. Denk hierbij aan borden, bestek, soepkommen en nog veel meer. In het menu op hun site zie je direct wat je hier allemaal online kan bestellen, zodat je weet wat je kan verwachten. Een groot voordeel van online bestellen is dat het makkelijk en snel gaat. Jouw wegwerpservies online bestellen doe je dus in een paar klikken bij DisposableDirect.

Groot assortiment wegwerpservies

Er is ontzettend veel keuze in wegwerpservies. Van alleen plastic bekers al zijn er verschillende mogelijkheden. DisposableDirect biedt champagneglazen, bierglazen maar ook gewone plastic glazen voor frisdrank. Hetzelfde geldt voor borden en bestek. Wat past het best bij je evenement, zwart of wit bestek? Of wat dacht je van houten bestek? Ook het servies kan je geheel naar wens laten bedrukken. Dit kan je doen met een bepaald thema of logo. Voor je bedrukking is het mogelijk om zes kleuren te gebruiken. Je stuurt zelf een ontwerp op of laat weten wat je wensen zijn en laat de specialisten van DisposableDirect een ontwerp voor je maken.

Voordelen van DisposableDirect

Bij DisposableDirect ben je verzekerd van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je servies snel in tweeën breekt. Alles is gemakkelijk en in grote hoeveelheden online voordelig te bestellen. Heb je jouw bestelling voor 13:00 uur geplaatst? Dan ontvang je deze de volgende werkdag al in huis. Ideaal als je lastminute nog wegwerpservies nodig hebt. Vanaf €200 profiteer je ook nog eens van gratis verzendkosten. Zeker de moeite waar!

http://www.disposabledirect.nl