Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Pigmentvlekken verwijderen creme en andere natuurlijke oplossingen

Verkleuringen van de huid, het kan mensen echt tot enorme frustraties aanzetten. Deze verkleuringen zijn er in verschillende soorten en vormen, maar er zijn gelukkig ook verschillende oplossingen voor dit probleem. En niet zomaar oplossingen, neen, pigmentvlekken gezicht natuurlijke middelen. Dit is natuurlijk ook niet onbelangrijk. In dit artikel worden de verschillende vormen van pigmentatie besproken en worden er oplossingen voorgesteld.

 

Verschillende vormen van pigmentvlekken

 

In de eerste plaats heb je de standaard pigmentvlekken die op eender welke leeftijd en op eender welke plek op het lichaam tevoorschijn kunnen komen. De grootste oorzaak is vaak de UV straling van de zon. Het lichaam gaat melanine aanmaken om de huid te beschermen en wanneer dit verkeerd loopt, ontstaat er hyperpigmentatie. Zo krijg je dus die vervelende vlekken. Een tweede vorm van pigmentvlekken zijn ouderdomsvlekken. Deze komen vooral voor wanneer je een oudere leeftijd hebt. De huid heeft dan al heel veel zonlicht gezien en daardoor beginnen er op die leeftijd meer vlekken naar boven te komen. Een derde vorm is melasma. Dit is simpelweg gezegd overpigmentatie tijdens de zwangerschap. Veel vrouwen in hun tweede en laatste trimester hebben er last van door de hormonen. Een laatste vorm van pigment is donkere oksels. Dit kan allerlei oorzaken hebben zoals te strakke kledij, dode huidcellen die zich opstapelen… Voor al deze problemen is er onder andere de pigmentvlekken verwijderen creme.

 

Skinlight tegen verkleuringen

 

Een van de pigmentvlekken gezicht natuurlijke middelen is Skinlight. De pigmentvlekken verwijderen creme is ideaal voor mensen met een gevoelige huid, maar evengoed voor mensen met een gewone huid. Skinlight heeft namelijk een neutrale PH waarde en is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Hierdoor hoef je dus geen angst te hebben voor mogelijke allergieën. De speciale whitening technologie zorgt er voor dat de melanine in de huidcellen wordt afgebroken en dat er ook geen nieuwe wordt aangemaakt. Door twee maal per dag te smeren, zal je merken dat er na twee weken al een serieus verschil optreedt.

 

Pigmentvlekken gezicht natuurlijke middelen

 

Nog een ander natuurlijk middel is een citroen. Ja hoor, het sap van een citroen, gemengd met wat druppels olijfolie en een theelepel zout, kan wonderen doen. Even aanbrengen, een kwartiertje laten inwerken en daarna goed hydrateren. De citroen staat namelijk ook bekend om zijn uitdrogende werking. Een hydraterende crème extra smeren kan dus zeker geen kwaad. Meer hoef je niet te doen om van pigmentvlekken af te geraken!