Nepalamaa
Image default
Offers

Professionele analyses binnen handbereik

Welkom bij Dumea Agro! Wij zijn een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in de agrarische sector. Maar ook voor paardenhouders, hoveniers, terreinbeheerders en particuliere tuinbezitters staan wij klaar om te voorzien in professionele analyses van grond-, water-, mest- en ruwvoermonsters. Met onze snelle en gemakkelijke bestelopties ben je altijd verzekerd van een gedegen onderzoek en persoonlijk advies op maat.

Kwaliteit waarborgen

Bij het houden van dieren in de agrarische sector is het van belang om de kwaliteit van de omgeving te waarborgen. Alleen dan kunnen dieren optimaal groeien en presteren. Ook voor paardenhouders is het belangrijk om de kwaliteit van de omgeving te monitoren en waar mogelijk te verbeteren. Bij Dumea Agro beschikken we over de meest moderne apparatuur en technieken om jouw grond-, water-, mest- en ruwvoermonsters op microniveau te analyseren. Zo kun je snel en doeltreffend handelen wanneer analyses uitwijzen dat bepaalde waardes afwijken.

Wat geven de analyses weer?

Onze analyses geven inzicht in belangrijke elementen als stikstof, fosfaat, magnesium, kalium, koper, zink en nog veel meer. Ook houden wij rekening met de pH-waarde van de grond, bijvoorbeeld wanneer je paarden op grasland laat grazen. Op basis van de onderzoeksresultaten kunnen wij je gericht adviseren over bijvoorbeeld bemesting, gewaskeuze en andere maatregelen om de bodemvruchtbaarheid te verbeteren.

Meer dan agrarische sector 

Dumea Agro richt zich niet alleen op de agrarische sector en paardenhouders, maar ook op hoveniers, terreinbeheerders en particuliere tuinbezitters. De kwaliteit van de grond is namelijk van groot belang voor een weelderige plantengroei. Daarnaast kunnen tuin- en parkbeheerders met onze analyses snel en gericht maatregelen nemen om ziektes en plagen te bestrijden.

Snelle en gemakkelijke werkwijze 

Je kunt online grond-, water-, mest- of ruwvoermonsters bestellen en deze naar ons opsturen. Binnen enkele dagen ontvang je een uitgebreid rapport met duidelijke resultaten en gericht advies. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je direct een onderzoek bestellen? Neem dan contact met ons op via onze website of telefonisch.

Kortom: bij Dumea Agro kun je terecht voor professionele analyses van grond-, water-, mest- en ruwvoermonsters. Of je nu actief bent in de agrarische sector, paarden houdt, een tuin onderhoudt of een park beheert: onze analyses bieden waardevolle inzichten en gericht advies op maat. Onze werkwijze is snel, gemakkelijk en altijd betrouwbaar. Bestel vandaag nog!

 

https://www.dumea-agro.nl/