Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Taffe tafels, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels

Er is ruime keuze van verschillende houtsoorten en tafelpoten, en elke tafel en onderstellen zijn op maat te verkrijgen.  Industriële Tafelpoten zit in het assortiment van taffe industriele tafels. Alle modellen industriel tafel, industriele tafels worden in heemstede gemaakt, zo kan het een tafel worden geproduceerd op maat met hout keuze en onderstel naar wens en kunnen wij een zeer divers aanbod Aanbieden. Industriele tafelonderstellen, gietijzeren tafelpoten Een kant en klare industriele tafel of losse industriele tafelpoten. En zeer snel leveren door heen nederland.

Voor vergadertafel op maat,  of industriële kantoormeubels hebben wij de taffe een ruim aanbod van verschillende soorten industriele tafel,  industriele tafels.  naast dit aanbod Is er ook een keuze tussen verschillende soorten modellen geschikt voor eettafel, vergadertafel of verschillende soorten  industriële indeling van bijvoorbeeld industrieel restaurant indeling. Voor een tafel op maat die snel geleverd kan worden kunt u terecht bij taffe tafels.  omdat wij Alle tafels zelf Produceren in eigen werkplek in Heemstede,  kunnen de industriele tafels,  industriele tafel met houtsoort naar keuze  en op maat snel geleverd worden door heel Nederland. voor de tafel soorten  is een grote keuze in verschillende soorten modellen industriele tafel, gietijzeren tafelpoten, wasmachine onderstellen voor een Wagon planken tafel, of eiken industriele tafel.

Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een eiken industriele tafel of een Wagon planken industriele tafel.  Naast het aanbod van een industriele eiken tafel is er ook een aanbod keuze voor oud grenen.  in alle gevallen worden de hout behandelen tegen vocht en is makkelijk af te nemen. bij  de industriële tafel kan er gekozen worden voor verschillende soorten kleurtinten Eiken. zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor licht Eiken  industriele tafel, vergrijsd  eiken industriele tafel,  gerookt eiken industriele tafel,  op zwart eiken industriele tafel. Voor alle houtsoorten kunnen tafelblad geheel op maat worden gemaakt. ook kan er bij de Eiken industriele tafel gekozen worden voor het blad dikte. taffe tafels, taffe industriele tafel, taffe tafels.

voor de tafel soorten  is een grote keuze in verschillende soorten modellen industriele tafel, gietijzeren tafelpoten, machine onderstellen voor een Wagon planken tafel, of eiken industriele tafel.  de machine onderstellen of ook wel genoemd gietijzeren tafelpoten, Zijn uniek omdat de machines voor van de onderstellen worden gebruikt, oud zijn  en niet meer geproduceerd worden. De gietijzeren tafelpoten, losse tafelpoten worden onder een wagonplanken tafelblad gemonteerd. Kortom een ruim aanbod van verschillende modellen tafels en alles geheel op maat. Voor verdere info zie de website.

www.taffe.nl

http://www.taffe.nl