Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Tandartsenpraktijk Floriande

 

Op zoek naar een tandarts in Hoofddorp? Kies dan een tandarts Hoofddorp uit onze tandartsenpraktijk Floriande. Daar vind je alle geschikte specialisten op het gebied van mondhygiëne en gebitsbehandelingen. Deze kunnen je helpen met het schoon en gezond houden van jouw tanden en kiezen. Verder kunnen ze helpen met het zetten van implantaten, het doen van kaakchirurgie en andere zaken. Onze tandartsen uit Hoofddorp kunnen je dus met allerlei diensten helpen.

Wil je dus een gezond gebit waar men geen last van heeft dan kan men een afspraak maken en de mondgezondheid laten controleren. Er kunnen foto’s gemaakt worden met een behandelplan. Zodoende krijg je een overzicht bij onze tandartsenpraktijk. Ga daarom naar onze site en spreek met een tandarts voor Hoofddorp.

Implantaten laten zetten door een tandarts

Het is bij Tandartsenpraktijk Floriande mogelijk om een tandarts in Hoofddorp implantaten voor je te laten zetten. Als er een tand mist die tevens niet meer beschikt over een wortel kan er een kunsttand gezet worden. Deze kan via een titanium schroef worden vastgezet in het bot van de kaak. Daarbij wordt een kunstwortel geplaatst door een tandarts uit Hoofddorp om voor stevigheid te zorgen. Daarop kan een tandarts van Hoofddorp dan het één en ander op plaatsen. Zo kan er een brug, een kroon of een verankering worden geplaatst. Zodoende kan een kunsttand of -kies een voormalige tand vervangen. Zo kunnen onze tandartsen uit Hoofddorp ervoor zorgen dat men geen hinder ondervindt door het verlies van delen uit een gebit.

Meer behandelingen

Een tandarts in Hoofddorp kan nog andere behandelingen doen. Zo is het mogelijk om een kaakchirurg in te schakelen. Deze kan bijvoorbeeld een complexere operatie uitvoeren dan alleen een verstandskies trekken. In sommige gevallen is een tandarts nodig die via chirurgie een kies verwijdert, omdat de ligging ervan voorkomt dat die kan worden getrokken. Door voor zo’n gebitsbehandeling te kiezen kan men ervoor zorgen dat een tandarts uit Hoofddorp weer zorgt voor een normaal gebit met gezonde tanden.