Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Tv wandmeubels van Spectral

Spectral maakt techniek onzichtbaar

Met een stijlvol tv-wandmeubel vol technische snufjes introduceert Spectral moderne techniek in steeds meer huiskamers. Sleutelwoorden hierbij zijn hoogwaardig design, geïntegreerde geluidssystemen en innovatieve oplossingen. Vanaf de bank kunt u op eenvoudige wijze video’s van uw smartphone afspelen op uw tv, waarbij de beelden vergezeld gaan van het geluid uit de surround speakers van uw geluidsinstallatie. Muziek van uw smartphone kunt u direct op de geluidsinstallatie afspelen en u downloadt eenvoudig en snel films van het internet om direct naar uw tv te streamen. Dit alles zonder dat uw tv het middelpunt vormt van een wirwar van kabels. Want Spectral maakt techniek onzichtbaar.

Duurzame Spectral tv-wandmeubels

De tv-meubels van Spectral zijn toekomstgericht doordat voortdurend wordt gewerkt aan mogelijkheden om nieuwe techniek te ondersteunen. Komt er een nieuwe Samsung Galaxy uit, met een nieuwe interface? Dan zorgen zij ervoor dat u deze snel kunt inpluggen in de innovatieve kabelgoot. Gewoon even het magnetische paneel openen, de oude adapter eruit klikken en de nieuwe plaatsen. Binnen een paar minuten kunt u verder met uw nieuwe Samsung en is uw tv-wandmeubel weer helemaal up-to-date.

Strak design van uw tv-wandmeubel zorgt voor rust in uw living

Door de modulaire opbouw van Spectral tv-wandmeubels bepaalt u zelf hoeveel opbergruimte uw wandmeubel heeft, omdat een Spectral tv-wandmeubel naar believen is uit te breiden met modules. Kies per onderdeel een kleur: u heeft de keuze uit 2.000 kleuren. Geen zorgen want door het strakke, compromisloze design blijft het wandmeubel een rustig element in uw living.