Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Uw goud verkopen bij GoudNL

Heeft u op zolder nog een oud gouden horloge of een paar gouden oorbellen die u geërfd heeft van een familielid en waar u niks mee doet? Dan kunt u deze gouden spullen verkopen bij bijvoorbeeld GoudNL. Gevestigd in Eindhoven ontvangt GoudNL graag al uw oude spullen. De inkoopprijzen zijn gebaseerd op de actuele goud- en zilverprijs, die overigens ook op de website zijn te volgen door middel van goudprijs grafieken. Hierop kunt u zien hoeveel goud per kilo of gram waard is per jaar, maand, dag en zelfs per uur. De goudprijs is altijd in beweging.

Taxatie van uw gouden spullen

Door de wisselende goudprijs kan het lastig zijn om een goed overzicht te krijgen op hoeveel uw goud nou waard is. Bij GoudNL leggen ze graag alles voor u uit. U kunt meekijken tijdens de taxatie van uw gouden spullen en er wordt tot in detail uitgelegd hoe de goudmarkt in z’n werk gaat en hoe de medewerkers van GoudNL tot een bepaalde inkoopprijs komen. Behalve dat de klant centraal staat en alles mag weten en vragen over de taxatie, komt daar ook nog eens bij dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor taxaties, smeltkosten of verwerkingskosten.

Diamanten verkopen

Behalve goud kunt u bij GoudNL ook uw diamanten verkopen, het maakt niet uit of dit losse diamanten zijn of dat ze zijn verwerkt in sieraden. Ook voor diamanten bent u altijd welkom voor een vrijblijvende taxatie om te kijken hoeveel uw diamanten waard zijn.

 

Naast goud en diamanten is GoudNL gespecialiseerd in nog een vakgebied, namelijk het inkopen van luxe horloges. Of het nu goud, platina of diamant is, eigenlijk alle horloges zijn welkom. GoudNL is voornamelijk bekend met de horlogemerken Rolex, Breitling, Cartier en Omega. Met horloges geldt ook weer hetzelfde, GoudNL is transparant en open over de inkoopprijzen en helpt u graag met al uw vragen over het proces.