Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Uw website door SAM Design laten maken

 

Tegenwoordig blinkt u online niet meer zo makkelijk uit als voorheen. Waar voorheen een visitekaartje of een website met een enkele pagina genoeg was, vraagt de steeds kritischer wordende consument tegenwoordig om een professioneler aanpak. U doet er dan ook goed aan om het maken van uw website uit te besteden aan een professioneel webdesign bureau. Wilt u een website laten maken in Amsterdam? Dan is SAM Design de voor u aangewezen partij.

Over SAM Design

SAM Design is een ervaren webdesign bureau, met een professioneel team van webdesigners en programmeurs in dienst. Anders dan andere webdesign bureaus, is ons voornaamste doel niet een ‘mooi’ design. Ons voornaamste doel is dat u conversie behaalt.

Vooraf bepalen we samen met u uw doelgroep en de voornaamste actie die u wilt dat bezoekers ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld het doen van een aankoop zijn, maar ook het invullen van een contactformulier of een andere actie. Het belangrijkste hierbij is dat het gehele design in dienst staat van dit voornaamste doel. Daarbuiten zorgen wij uiteraard dat uw website over de juiste basismiddelen beschikt. Vooral in steden als Amsterdam zijn tientallen lokale websites per branche. Wilt u een bezoeker behouden, moet uw website aan een aantal eisen voldoen:

Responsiveness

Allereerst dient uw website volledig geschikt te zijn voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Men maakt steeds vaker gebruik van mobiele apparaten. Wanneer uw website niet responsive is, en niet kan meeschalen met apparaten van diverse grootte en breedte, heeft uw bezoeker des te meer reden om de website te verlaten.

Laadtijd

Men wordt tegenwoordig steeds ongeduldiger. Wanneer uw website niet snel genoeg laadt, kun u er donder op zeggen dat de bezoeker uw website snel verlaat. Om deze reden zorgt SAM Design er voor dat websites razendsnel laden, om een positief bezoekersgedrag te bevorderen.