Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Vacatures voor schadebehandelaars

Vacatures voor schadebehandelaars bij Rochewood

Misschien wel de leukste baan in de verzekeringsbranche is die van schadebehandelaar. De breedte van de functie die zowel juridische kennis, verzekeringskennis, mensenkennis, communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, diplomatiek optreden en onderhandelingsvaardigheden vergt, haalt het beste in mensen naar boven. Daarnaast is elk schadegeval weer anders: een autoschade is bijvoorbeeld niet te vergelijken met waterschade. De variatie en breedte van de functie maken het vak van schadebehandelaar zo leuk. Rochewood heeft vacatures voor schadebehandelaars die het heerlijk vinden om schades perfect af te handelen en daarin graag nóg beter willen worden.

Vacatures voor schadebehandelaars die perfect passen bij onze opdrachtgevers

Als nieuwkomer op de markt voor dienstverlening aan verzekeringsbedrijven en banken, maakt Rochewood een sterke groei door, waardoor we uitdagende vacatures hebben in de verzekeringen, onder andere voor schadebehandelaars. Dit snelle succes is te verklaren door onze onderscheidende benadering die onder meer bestaat uit het goed luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers om erachter te komen wat hen uniek maakt. Aan de andere kant vinden we het belangrijk om onze medewerkers te helpen hun ambities te realiseren. Elk van onze medewerkers is uniek, net zo uniek als onze opdrachtgevers. We luisteren goed naar ze en we bespreken met hen hun toekomstplannen. Zo zijn we in staat om telkens weer een perfecte match te maken tussen onze medewerkers en opdrachtgevers. Of het nu gaat om een acceptant, een expert of schadebehandelaar, Rochewood levert altijd een perfect passende professional.

Vacatures voor schadebehandelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun loopbaan

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als schadebehandelaar? Dan ben je bij Rochewood aan het goede adres. Want we hebben niet alleen prima arbeidsvoorwaarden, we helpen je ook om te groeien. Dat doen we door vaak even met je bij te praten over hoe het met je gaat bij de opdrachtgever en door regelmatig bijeenkomsten te organiseren waarop je met collega’s in een ongedwongen sfeer ervaringen kunt delen. Verder stimuleren we je, ook met financiële maatregelen, om opleidingen te volgen om je vakkennis te vergroten en om op een hoger niveau te opereren. Dat maakt Rochewood een aantrekkelijke werkgever voor parttime en fulltime schadebehandelaars. Ben je geïnteresseerd? Op onze website vind je diverse vacatures voor schadebehandelaars en kun je lezen hoe je met ons in contact kunt komen.

https://www.rochewood.nl/vacatures/schadebehandelaar/