Nepalamaa
Image default
Offers

Verpak je producten met de stazak

Ben je opzoek naar een goede manier om iets te verpakken? Stazakken zijn een goede oplossing! Een stazak blijft rechtop staan wanneer je deze vult. Ook is deze zak hersluitbaar. Erg handig om bijvoorbeeld etenswaren in te bewaren! Wij vertellen je graag in deze blog waarom een stazak zo fijn is om te gebruiken!

Voordelen van de stazak

Zoals we net al zeiden, is de stazak erg handig. De zak blijft rechtop staan en is hersluitbaar. Daardoor kan je gemakkelijk tussentijds iets uit de zak halen of kan je de zak bijvullen. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het varieert van 100 ml tot en met 3000 ml. Ideaal dus om bijvoorbeeld je rijst in te bewaren!

Verschillende soorten stazakken

Er zijn verschillende soorten stazakken te koop. Bij de specialist Blok Packaging verkopen ze bijvoorbeeld vier verschillende soorten stazakken. We beginnen bij de transparante stazak. Deze is ideaal wanneer je wil zien hoeveel er nog in de zak zit. In deze zak kun je vloeibare en vaste producten kwijt. Je kan er helaas niet op schrijven maar ook daar is een oplossing voor: het etiket. Deze kan je er gemakkelijk opplakken. Wil je je product gemakkelijk aan de klant presenteren? Dan is de transparante zak ideaal! Ook hebben ze bij Blok Packaging een stazak van aluminium. Deze zak beschermt de inhoud tegen Uv-straling. Daarnaast verkopen ze kraftstazakken. Deze zijn ideaal wanneer je jouw product een eco-vriendelijke uitstraling wil geven. Doordat het is gemaakt van papier, kun je er makkelijk iets opschrijven. De kraftstazak zijn er in twee opties mogelijk: de normale kraftsstazak en de kraftstazak met venster. Deze laatste is een stazak van kraftpapier met een transparante strook. Op deze manier kun je toch de inhoud zien. Voordat je een stazak gaat kopen, bedenk dan goed welke het beste bij jouw product past. Er is genoeg keuze!

Meer informatie

Wil je nou een goede stazak kopen, maar ben je er nog niet helemaal uit welke soort je wilt? Neem dan een kijkje op www.blokpackaging.com! Zij zijn de specialist op het gebied van verpakkingsmateriaal. Bovendien geldt er wanneer je vandaag voor 17:00 uur iets besteld, dat je het morgen al in huis hebt. Ook krijg je een gratis verzending vanaf €99,-! Heb je nog enkele vragen over het bestellen van een stazak? De klantenservice van Blok Packaging beantwoord graag al je vragen!

 

https://blokpackaging.com/