Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Wat hebben wij een geweldige schuifpui aangeschaft!

Mijn vrouw en ik hebben een geweldig nieuwe schuifpui aangeschaft bij het bedrijf Schipper Ede. We woonde eerst in een appartement maar dat werd langzaam te klein voor ons. Daarom gingen wij verhuizen naar een huis in een kindvriendelijke buurt. Het huis met de tuin was perfect voor ons, maar toch wilde we wat meer een zijn met de tuin. Dus gingen we op zoek naar een mooie oplossing voor dit probleem.

De speurtocht naar de beste kwaliteit schuifpuien voor in het huis

Samen met mijn vrouw waren we eruit dat de ultieme oplossing voor ons probleem een schuifpui zou zijn. Met het idee in ons hoofd, zijn we op zoek gegaan voor meer informatie over dit product en over de verschillende soorten opties die ze ons kunnen aanbieden. We zijn vele bedrijven langs gegaan en ook weer snel weg gegaan, want sommige bedrijven hadden echt geen zin om ons te helpen met het probleem. Totaal geen service of klantvriendelijkheid. Dat hadden we op een gegeven moment wel bij het bedrijf Schipper Ede. We gingen samen op gesprek met hen en we waren meteen overtuigt dat we bij hun het schuifpui wilde bestellen. Daarna maakte we een afspraak om de schuifpui te laten installeren bij ons in het huis. Mijn vrouw en ik hadden er zin in!

Wat hadden we zonder Schipper Ede moeten doen?

Op de dag van de afspraak, kwamen de medewerkers van Schipper Ede met een busje bij ons op locatie. Ze kwamen ons vriendelijk begroeten en gingen meteen naar de opening waar de schuifpui kwam te staan. Na een goede werkdag en een paar uur werk, was de schuifpui mooi afgewerkt en gereed voor gebruik! We waren super blij met het resultaat.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Schipper Ede? Op de website van Schipper Ede kunt u het gehele assortiment zien en meer informatie over de producten. Bovendien kunt u bij ons zeker een keer langskomen voor advies voor in uw huis. Schipper Ede staat altijd klaar om u van dienst te zijn.