Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Wat zijn de voordelen van LED verlichting?

Wat zijn hier nu de voordelen van? U heeft vast al vaak genoeg gehoord dat dit energie besparende verlichting is. Maar weet u de reden hiervoor?

 

LED lampen kunnen u dus veel geld besparen. Dit komt doordat ze ongeveer 80 procent energie-efficiënter zijn dan andere lampen.

Ze produceren minder warmte dan metaalhaliden, CFL’s en gloeilampen.

Wat in de zomermaanden een groot voordeel kan zijn. Als u overstapt naar Led verlichting hoeft u in de zomermaanden niet meer in die kamers te verblijven waar het lijkt dat het alsmaar warmer wordt omdat de lichten aan zijn.

Hoewel ze oorspronkelijk een koelere blauwe tint hebben dan gloeilampen, komen LED’s nu in daglicht en warm witte kleurtemperaturen zodat je gemakkelijker je bestaande lampen kunt vervangen zonder de kleur van je kamer te veranderen. Bekijk ook welke verschillen kleurtemperaturen beschikbaar zijn. LED verlichting biedt ook een superieure kleurweergave-index (CRI), zodat u de kleuren van uw kunstwerk of make-up nauwkeuriger kunt bekijken.

Voordelen van LED verlichting

LED vervangende lampen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Wist u dat u LED lampen kunt recyclen en uw koolstofvoetafdruk tot een derde kunt verminderen? Led lampen gaan langer mee dan elke andere lamp en blijven helder voor maximaal 11 jaar van continu gebruik. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent met het beklimmen van ladders als u die de moeilijk bereikbare lampen in aan het plafonds probeert te vervangen.

 

LED verlichting is een van de meest veelbelovende technologieën van dit moment. Vanwege zijn milieuvriendelijkheid en uiterst besparende prestaties.

 

Geen kwik, waardoor ze een schoner alternatief zijn voor de TL- en CFL-lampen.

De levensduur is 20 keer langer dan dat van sommige traditionele verlichting producten.

LED verlichting heeft het laagste energieverbruik van elk licht product dat nu op de markt is.

Lichtkwaliteit die gelijk, of beter gezegd, zelfs superieur is aan de traditionele verlichting.

https://www.inbouwledspots.nl