Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Welke spullen meenemen naar festivals

Het festival seizoen is in volle gang, maar eigenlijk zijn er het hele jaar door wel festivals te vinden. Het is dan prettig om goed voorbereid op stap te gaan. Met andere woorden, wat moet je allemaal meenemen als je van plan bent een festival te gaan bezoeken? 

Vergeet je papieren niet

Sta jij op het punt om lekker een dagje op een festivalterrein te hangen en van muziek te genieten? Dan is het belangrijk dat je altijd de nodige papieren mee hebt. Het is bijvoorbeeld best handig om je tickets niet te vergeten, maar let er ook op dat je een identiteitsbewijs meeneemt. Pinpas is ook handig en neem voor de zekerheid ook die zorgverzekeringspas maar mee! 

De nodige elektronica

Het is belangrijk je telefoon mee te nemen naar een festival. Je kunt je afvragen of je jouw gloednieuwe iPhone X naar dat festival mee moet slepen, of dat het toch handiger is een ouder modelletje mee te nemen als je gaat crowdsurfen of in de moshpit gaat beuken. Neem dan ook maar de oplader mee, zodat je jouw telefoon bijvoorbeeld in de auto op kunt laden. Blijf je slapen op het festivalterrein? Dan is een zaklamp wel handig, of een stekkerdoos als er een stroompunt terug te vinden is. 

Wat voor weer wordt het

Het is goed om toch even te checken wat voor weer het wordt. Dan weet je alvast een klein beetje of je die poncho thuis kunt laten, of dat je misschien toch maar beter een regenpak en paraplu mee kunt nemen. Doe schoenen aan die je comfortabel de hele dag kunt dragen en een zonnebril is ook best handig als je niet tegen de zon in wil kijken de hele dag. Tenzij die regen toch door is gebroken… Let er sowieso op dat je kleding aan hebt die lekker zit, ongeacht het weer. Veel spullen voor op een festival kom je zonder twijfel tegen in de Action folder van deze week. Zo bespaar je ook nog eens op de kosten en kun je weer een drankje extra kopen.

https://www.folderbode.nl