Nepalamaa
Image default
Business / Directories

Zo vind je de beste energie actie!

 

De beste energie actie vindt je met een vergelijkingswebsite die in staat is om alles voor je op een rijtje te zetten en objectief de voordelen van elke energie leverancier aan het licht kan brengen. Energie Actie heeft een website tool gemaakt waarbij je de beste energie actie kunt vinden op basis van de keuzes in een vragenlijst. Eerst kies je voor het afnemen van gas en/of stroom bij een energie leverancier. Dan kies je of je graag een cadeau of korting wil als beloning voor het kiezen van een leverancier. Elk van deze keuzes resulteert weer in andere adviezen. Zo kun je gegarandeerde de beste energie actie voor jou vinden!

Energie actie gas en/of stroom?

Het is zo dat bedrijven het altijd liever hebben dat er zowel gas als stroom bij hen afgenomen worden. Desalniettemin wordt er bij alleen gas of alleen stroom afname tevens een korting gegeven. Cadeaus worden door energie leveranciers echter alleen gegeven bij zowel afname van gas én stroom. Ook de korting die als energie actie geboden wordt bij de afname van beiden diensten bij een energie leverancier zijn hoger. Het voordeel van deze cadeaus is dat de waarde vaak nóg hoger is (dus het voordeel ook) dan de gegeven korting.

De beste energie acties met cadeaus?

De cadeaus waar je uit kan kiezen, wanneer je ervoor kiest zowel stroom als gas af te nemen, zijn daadwerkelijke fysieke cadeaus als tablets of andere producten. Mocht je niet zeker weten wat je wil, dan kun je ook voor een cadeaubon kiezen. Deze zijn vaak bij webwinkels als Bol.com in te wisselen. Omdat je dit geld gegarandeerd moet uitgeven, is dit indirect voordeliger dan wanneer je korting wilt.

Korting energie acties

Het is ook mogelijk korting te kiezen als beste energie actie voor jou. Het is namelijk helemaal niet nodig om cadeaus of kortingsbonnen te krijgen, omdat hier vaak zelfs extra uitgaven bij volgen. Er zijn twee mogelijkheden bij deze korting. Er kan een aanbod van cashback zijn, waar je direct geld teruggevorderd krijgt na aankoop. De andere energie actie is dat je korting krijgt op de jaarrekening. Op de website van Energie Acties zijn alle mogelijkheden duidelijk naast elkaar weergegeven, zodat je gemakkelijk kan zien wat de gunstigste en beste energie actie voor jou is!